Velkommen

I FDF K5 på Østerbro møder vi børn og unge med fantasi, fællesskab og en kristen holdning til livet. Vores kerneaktiviteter er bl.a. friluftsliv, musik og leg.

Bliv medlem

Tag del i legen - bliv medlem af FDF

Vi holder møde hver onsdag kl. 18:30-20:00 i lokalerne i Taksigelseskirken. Kig forbi og se om det er noget for dig. Tag gerne dine forældre, eller en ven med. Kom og vær med til prøve et par møder, uden at du behøver at melde dig ind med det samme. Kig gerne i kalenderen for din aldersklasse, så kan du se hvad vi laver til de enkelte møder.

 

Hvad laver man til møderne:

Det er meget forskelligt, nogle gange laver vi traditionelle "spejder" aktiviteter, andre gange spiller vi computerspil, laver vandkamp, sejler i tømmerflåde, leger, spiller fodbold, tager på pirattjagt eller vikinge-lejr. Læs meget mere om hvad de forskellige hold under menu punktet kalender.

 

Hvor gammel skal man være?

I FDF K5 har vi 2 hold, de yngste er alderen 7-11 år og de store er i alderen 11-15 år. Læs mere om hvad man laver på de forskellige alderstrin under klasserne.

 

Er der ledige pladser?

Der er ledige pladser på alle hold. 


Hvad er FDF?

FDF er ikke bare en billig fritidsaktivitet, det er gode oplevelser for livet, sammenhold, udfordrerne aktiviteter og ledere med mod på livet og vilde ideer. I FDF K5 ligger lederne mange kræfter i, at laver nye og spændende aktiviteter, kombineret med almindelige FDF aktiviteter. 
Hvad koster det? Det koster kun 400 kr hvert halve år, herudover betales der for deltagelse på weekend, lejr og arrangementer. En weekend i kredsens egen hytte koster ca. 200 kr 


Hvordan bliver man medlem?

Man kan altid kigge forbi, til et af vores ugentlige møder i kirken og se hvad vi laver eller tage en snak med en af lederne. Men ellers ringer man bare til kredslederen Melissa Sourial på tlf:  29 86 88 20  eller send en mail til K5@fdf.dk

 

Hvad skal man bruge af udstyr?

Når man starter i FDF, skal man som oftest bruge:Til mødebrug: Forbundsskjorte Til lejr: Rygsæk, sovepose og lygte. Snak gerne med en af lederne omkring hvor det er billigst at købe. Herudover skal man bruge en sangbog, denne betales af kredsen.


Hvor holdes møderne?

Vores ugentlige møde, holdes i Taksigelseskirkens krypt, lige ved Vibenshus runddel. Herudover bruger vi lokalområdet og fælledparken meget og vi tager også på udflugt eller besøger andre kredsen.

 

Adressen:

Taksigelseskirken Jagtvej 165 Krypten (Kælderen, benyt indgangen fra Jagtvej)